Jūrmalā aiztur trīs narkotiku tirgoņus (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RGPP / LETA-RGPP

Valsts policija Jūrmalā aizturējusi trīs vīriešus par narkotisko vielu glabāšanu realizēšanas nolūkā.

Pagājušajā nedēļā Jūrmalas iecirkņa darbinieki saņēma informāciju par vīriešiem, kuri, iespējams, glabā narkotiskās vielas realizācijas nolūkā. Pārbaudot saņemto informāciju, policijas darbiniekiem 28.augustā izdevās aizturēt 1974. un 1978.gadā dzimušus vīriešus. Veicot kratīšanu aizdomās turamo vīriešu dzīvesvietā Tērbatas ielā, policisti atrada un atsavināja vairāk nekā 20 gramus metamfetamīna.

Turpinot izmeklēšanu, policijas darbinieki noskaidroja, ka narkotisko vielu realizācijā iesaistīta vēl trešā persona. Jau tās pašas dienas vakarā Engures ielā policistiem izdevās aizturēt arī 1979.gadā dzimušo vīrieti. Izmeklēšanas laikā policisti noskaidroja, ka visi trīs aizturētie ir savā starpā pazīstami un ar narkotisko vielu tirdzniecību darbojušies grupā.

Par šo gadījumu sākts kriminālprocess par narkotisko un psihotropo vielu neatļautu glabāšanu realizācijas nolūkā, ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās. Šādam pārkāpumam likumā paredzēts sods uz laiku no trim līdz desmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar policijas kontroli un laiku līdz trim gadiem.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu