Rīgā apcietināts «virinātājs» (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/jantikk

Pagājušo piektdien Rīgas Zemgales iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz Ķemeru ielu. Kāda jauniete ziņoja par vīrieti, kurš publiski rāda savus dzimumorgānus, vēsta Valsts policijas Facebook konts.

Turpat netālu atradās patruļpolicijas ekipāža, kas nekavējoties devās uz norādīto adresi. Ierodoties notikuma vietā, policisti noskaidroja, ka 1956. gadā dzimis vīrietis, sēžot krūmos, uzrunājis kādu 15 gadus vecu meiteni, pēcāk viņai parādot arī savus dzimumorgānus. Tomēr jauniete neapjuka un par notikušo uzreiz paziņoja policijas darbiniekiem.

Policisti notikuma vietā aizturēja 1956. gadā dzimušu vīrieti, kurš jau iepriekš sodīts par līdzīgām nelikumīgām darbībām.

Pret vīrieti ir sākts kriminālprocess par pamudināšanu iesaistīties seksuālās darbībās. Svētdien vīrietim tika piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu