Baložos un Jūrmalā atsavina 7200 nelegālo cigarešu un 87 litrus nelegālas dziras (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policijas darbiniekiem Baložos un Jūrmalā izdevies atsavināt kopumā 7200 nelegālo cigarešu un 87 litrus nelegālas dziras, TVNET informēja policijā.

Vakar Baložu iecirkņa darbinieki saņēma informāciju, ka garāžu kooperatīvā kāda sieviete tirgo nelegālo alkoholu un cigaretes. Pārbaudot saņemto informāciju, policijas darbinieki kriminālprocesa ietvaros norādītajā vietā veica kratīšanu.

Pārbaudes laikā policisti garāžā atrada 80 litrus nelegālā alkohola, kā arī 3000 cigaretes ar Baltkrievijas akcīzes markām.

Policijas darbinieki par akcizēto preču aprites noteikumu pārkāpšanu aizturēja 1972.gadā dzimušu sievieti, kura tirgoja nelegālās cigaretes un alkoholu. Noskaidrojot sievietes personību, atklājās, ka viņa iepriekš sodīta par mantiskiem noziegumiem.

Savukārt Jūrmalas iecirkņa darbinieki vakar veica profilaktisko reidu Slokas mikrorajonā. Reida laikā policisti pamanīja vīrieti, kurš pārvietojās ar motorolleri un līdzi veda aizdomīgus iepakojumus. Pārbaudot 1959.gadā dzimušā vīrieša mantas, policisti atrada un atsavināja 4200 cigaretes ar Baltkrievijas akcīzes markām, kā arī aptuveni septiņus litrus nelegālā alkohola.

Pret vīrieti ir sākta administratīvā lietvedība par nelikumīgu alkoholisko dzērienu glabāšanu, kā arī par akcizēto preču aprites noteikumu pārkāpšanu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu