Narkokurjeram atsavina 101 gramu metamfetamīna

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RGPP / LETA-RGPP

Valsts policijas darbinieki vakar Jūrmalā aizturējuši narkotiku piegādātāju, no kura atsavināts 101 grams metamfetamīna, TVNET informēja policijā.

Rīgas reģiona Kriminālpolicijas darbinieki saņēma informāciju par kādu vīrieti, kurš, iespējams, organizē narkotisko vielu piegādi vairākiem narkotiku tirgotājiem. Policijā tika sākts kriminālprocess.

Pārbaudot iegūto informāciju, policijas darbinieki veica operatīvās izmeklēšanas pasākumus. To laikā Rīgas reģiona Kriminālpolicijas darbinieki sadarbībā ar Jūrmalas iecirkņa darbiniekiem noskaidroja aizdomās turamo personu un vakar Jūrmalā, Raiņa ielā aizturēja 1966.gadā dzimušu vīrieti. Pārbaudot viņa mantas, policisti atrada 101 gramu metamfetamīna.

Policisti noskaidroja, ka aizturētais jau vairākas reizes bija sodīts par mantiskiem noziegumiem, kā arī par narkotisko vielu aprites noteikumu pārkāpšanu.

Šobrīd ir sākts kriminālprocess par narkotisko vielu neatļautu glabāšanu un realizēšanu lielā apmērā. Vīrietim par šādu noziegumu var draudēt brīvības atņemšana līdz pat 15 gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu