Jelgavā aizturēts viltotas naudas izplatītājs no Lietuvas (6)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policijas darbinieki trešdien Jelgavā aizturējuši kādu 1988.gadā dzimušu vīrieti par viltotu naudas izplatīšanu, liecina VP informācija.

Vīrietis aizturēts sadarbībā ar kāda Jelgavas veikala apsardzes darbiniekiem, laikā, kad mēģinājis norēķinājās ar viltotu 50 eiro banknoti.

Aizturētais vīrietis ir Lietuvas iedzīvotājs. Šobrīd viņš ievietots īslaicīgā aizturēšanas vietā. Pagaidām viņš tiek turēts aizdomās par trīs epizodēm.

VP norāda, ka par viltotu Latvijā apgrozībā esošu vai apgrozībai paredzētu naudas zīmju, monētu, valsts finanšu instrumentu vai ārvalstu valūtas izgatavošanu, pārvadāšanu, pārsūtīšanu, iegādāšanos vai glabāšanu nolūkā to izplatīt, kā arī par šāda viltojuma izplatīšanu, kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu