Rīgas centrā un jūrmalā aiztur divus narkotiku glabātājus (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts policijas darbinieki ceturtdien Rīgas centrā aizturējuši divas personas, pie kurām kopumā atrasti 13 grami metamfetamīna. Narkotikas to glabātājiem konfiscētas, bet personas aizturētas, TVNET informēja policijā.

Vakar Rīgas Centra iecirkņa darbinieki saņēma informāciju par kādu vīrieti, kurš, iespējams, glabā narkotiskās vielas. Policijas darbinieki sāka personas meklēšanu. Realizējot operatīvo informāciju, vakar policisti aizturēja 1982.gadā dzimušu vīrieti, pie kura atrada aptuveni piecus gramus metamfetamīna.

Policijas darbinieki vīrieti nogādāja iecirknī, kur noskaidroja, ka viņš jau iepriekš bija sodīts par mantiskiem noziegumiem.

Arī Jūrmalas iecirkņa darbinieki saņēma informāciju par sievieti, kura, iespējams, tirgo narkotiskās vielas. Policisti sāka personas meklēšanu un pirmdien uz ielas pamanīja pazīmēm atbilstošu 27 gadus vecu sievieti. Pārbaudot viņas mantas, policijas darbinieki atrada un atsavināja astoņus gramus metamfetamīna.

Aizturētā sieviete tika nogādāta iecirknī, kur policisti noskaidroja, ka viņa jau iepriekš vairākas reizes sodīta par narkotisko vielu realizāciju.

Pret abiem aizturētajiem ir sākti kriminālprocesi par narkotisko vielu glabāšanu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu