Sodīs policistu, kura auto pagalmā «iemūrēja» grūtnieci pēdējā mēnesī (84)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Policists, kurš šonedēļ ar auto pagalmā «iemūrēja» grūtnieci pēdējā mēnesī, saņems sodu.

Portāls TVNET jau ziņoja par lasītājas Martas iesūtītajām fotogrāfijām, kurās redzams, ka 17.septembrī policijas auto bija novietots tieši priekšā izbrauktuvei no pagalma Rīgā, Bruņinieku ielā 83.

"Tā kā steidzami vajadzēja izbraukt no pagalma, mēģinājām atrast mašīnas vadītāju. Nekur tuvumā viņa nebija, līdz ar to meklējām arī ielas pretējā pusē esošajā policijas iecirknī,» rakstīja lasītāja.

Pat neatvainojas

«Kad pēc apmēram 10 minūtēm policists atradās, bija skaidrs, ka viņš šajā laikā neveica īpaši bīstamu vai steidzamu operāciju.

Tā vietā, lai policists atvainotos, ka netikām ārā no pagalma (esmu grūtniece pēdējā mēnesī), viņš teica, ka neesot bijis vietiņas. Labi, ka šoreiz vēl nebija jāsteidzas uz Dzemdību namu,» Marta norāda.

Savukārt Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis TVNET sacīja, ka Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes vadība uzreiz pēc tam, kad uzzināja par šo gadījumu, sāka administratīvo lietu.

Līdz ar to policijas darbinieks, kurš vadīja šo auto, saņems administratīvo sodu par stāvēšanas noteikumu pārkāpumu.

Komentāri (84)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu