Uz prāmja, kas kursē no Liepājas uz Travemundi, konfliktā dzīvību zaudējis vīrietis (26)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Aprāne / LETA

Uz prāmja, kas kursē no Liepājas uz Travemundi, konflikta laikā dzīvību zaudējis kāds vīrietis, informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Signe Šteinberga.

16.septembrī plkst.8.45 policijā tika saņemta telefoniska informācija par to, ka uz prāmja Dānijas teritoriālajos ūdeņos noticis konflikts starp diviem vīriešiem, kas dzimuši 1958.gadā un 1974.gadā. Konflikta rezultātā 1958.gadā dzimušajam vīrietim nodarīti miesas bojājumi un viņš notikuma vietā miris.

Abi vīrieši nodarbojās ar citu personu mantu pārvadāšanu.

Policija uzsākusi kriminālprocesu un patlaban notiek izmeklēšana, tajā skaitā ir nozīmēta ekspertīze bojā gājušā vīrieša nāves cēloņa noskaidrošanai. Konfliktā iesaistītais 1974.gadā dzimušais vīrietis ir aizturēts un viņam piemērots apcietinājums.

Policija informē, ka automašīnas ar mantām tiks nodotas tuviniekiem. Patlaban transportlīdzekļi ar mantām atrodas policijā.

Komentāri (26)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu