Zemgalē govs sabada sievieti, nopietni traumējot viņas aci

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Zemgales reģionā govs sabadījusi kādu sievieti, nopietni traumējot viņas aci, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša. 63 gadus vecajai sievietei govs ar ragu iebadījusi acī, nopietni traumējot acs orbītu. Cietusī nogādāta slimnīcā Rīgā.

Sestdien NMPD mediķiem bijuši vēl vairāki izsaukumi, kas saistīti ar dažādām dzīvnieku radītām traumām, pastāstīja Bukša.

Latgalē 56 gadus vecs vīrietis alkohola reibumā braucis zirga ratos. Zirgs satrakojies un sācis skriet, vīrietis izkritis no ratiem un lauzis plecu un augšstilbu.

Vidzemes reģionā divus gadus vecs zēns vests ratos uz kartupeļu maisiem. Puika nokritis no ratiem, guvis nopietnu galvas traumu un zaudējis samaņu.

Savukārt 36 gadus vecai sievietei Vidzemē zirgs iespēris pa sāniem. Cietusī guvusi nopietnus vēdera dobuma iekšējo orgānu bojājumus.

Zemgales reģionā 38 gadus vecs vīrietis naktī gājis pa ceļu, kad viņam uzbrukuši un sakoduši vairāki suņi. Vīrietim konstatētas kostas traumas augšdelmos un apakšstilbos.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi devušies uz 1187 izsaukumiem, no tiem 268 bijuši saistīti ar dažāda rakstura traumām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu