Policija Imantas pedofilu joprojām nav notvērusi (8)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Policija joprojām strādā, lai notvertu Imantas pedofilu, taču pagaidām policijas darbs ir nesekmīgs, atzina Valsts policijas pārstāvis Dairis Anučins.

Viņš norādīja, ka šādi noziegumi ir ļoti smagi un policija turpina darbu, lai pedofils tiktu notverts un saukts pie atbildības par pastrādātajiem noziegumiem.

Policija arī joprojām neizslēdz versiju, ka meklētais cilvēks «nogājis pagrīdē».

Jau ziņojām, ka jauns vīrietis vecumā no 15 līdz 20 gadiem iepriekš Pārdaugavā uzbrucis četrām mazām meitenēm, kuru dzīvesvieta varētu būt Dammes vai Zentenes ielā. Bērnu vecāki tiek aicināti nekavējoties ziņot policijai, ja tiek manīta kāda aizdomīga persona pie bērnu rotaļu laukumiem, kāpņu telpām vai citām līdzīgām vietām.

Policija pieļauj, ka arī pats uzbrucējs dzīvo vai kādreiz ir dzīvojis Imantā. Tāpat tiek pieļauta iespēja, ka varmāka varētu būt atpalicis garīgajā attīstībā.

Pastāv iespēja, ka viņš pats bērnībā varētu būt cietis no līdzīgiem uzbrukumiem, un šā iemesla dēļ policija pašlaik pārbauda cilvēkus, kas kļuvuši par dzimumnozieguma upuriem pirms pieciem un vairāk gadiem.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu