Jūrmalā autovadītāja notriec motociklistu (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Jūrmalā aizvadītajā diennaktī autovadītāja notriekusi motociklistu, TVNET uzzināja Valsts policijā.

Ceļu satiksmes negadījums noticis diennakts tumšajā laikā, plkst.22.09.

Jūrmalā, Dārzkopības un Pērkona ielu krustojumā, notika sadursme starp automašīnu «Mercedes Benz», kuru vadīja 1966.gadā dzimusi sieviete, un motociklu «Suzuki», kuru vadīja 1988.gadā dzimis vīrietis.

Avārijā cieta motocikla vadītājs, kurš ar galvas traumu un lūzumiem nogādāts slimnīcā, savukārt autovadītāja pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas negadījuma vietā no hospitalizācijas atteicās.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 50 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši kopumā 13 cilvēki.

Rīgā, Jaunciema gatvē, pieturvietā «Kūdras bāze», notika sadursme starp automašīnu «Peugeot», kuru vadīja 1966.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu «Smart», kuru vadīja 1988.gadā dzimusi sieviete. Negadījuma rezultātā abi šoferi nogādāti slimnīcā.

Savukārt Madonas novada Sarkaņu pagastā, uz autoceļa «Gulbene-Madona», ap plkst.19.30, vadot automašīnu «Audi A6», avarējis 1987.gadā dzimis vīrietis - šoferis nobrauca no ceļa braucamās daļas, kā rezultātā cieta gan autovadītājs, gan 1990.gadā dzimis pasažieris, kurš nogādāts slimnīcā.

Aizvadītajā diennaktī 257 autovadītāji sodīti par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet 12 autovadītāji pie stūres bija sēdušies alkohola vai narkotisko vielu reibumā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu