Izsitot vitrīnas stiklu, Daugavpils centrā apzog «Lattelecom» veikalu (1)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izsitot vitrīnas stiklu, Daugavpils centrā naktī uz sestdienu apzagts «Lattelecom» veikals, aģentūra BNS uzzināja Valsts policijā (VP).

Naktī uz sestdienu VP saņemta informācija par to, ka Daugavpilī, Rīgas ielā nezināmas personas, izsitot «Lattelecom» veikala vitrīnas loga stiklu, iekļuvušas tajā un nozagušas vairāku portatīvus datorus, nodarot vairāku tūkstošu eiro lielu materiālu zaudējumu.

Jau drīz pēc tam policisti aizturējuši 1992.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar vieglu automašīnu pārvadājis veikalā nozagtas mantas. Vēlāk aizturēts arī otrs iespējamais zaglis, 1982.gadā dzimis vīrietis, kurš burtiski pirms nedēļas atbrīvots no ieslodzījuma vietas.

Turpinot izmeklēšanu, noskaidrots, ka zādzības brīdī aizturētas personas pārvietojušās ar automašīnu «Volkswagen», kas nozagta tajā pašā naktī Daugavpilī. Savukārt pēc veikala apzagšanas viņi pārlikuši mantas jau citā automašīnā, bet zagto «Volkswagen», ar mērķi slēpt nozieguma pēdas, sadedzinājuši.

Policija turpina kriminālprocesa izmeklēšanu. Tiek lemts jautājums par apcietinājuma piemērošanu vecākajam vīrietim.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu