Rīgā kārtības sargi aiztur huligānu, kurš tramvajam izsitis stiklu (2)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgā kārtības sargi aizturējuši kādu huligānu, kurš tramvajam izsitis stiklu, aģentūra BNS uzzināja Valsts policijā.

Policija informē, ka Kurzemes prospektā sabiedriskā transporta pieturā sēdēja kāda kompānija un lietoja alkoholiskos dzērienus. Tad kādā brīdī viens no vīriešiem garām braucošam tramvajam meta ar pudeli un izsita tā stiklu. Nodarījumu redzēja tramvaja pasažieri un par to paziņoja tramvaja vadītājam.

Tajā pašā laikā pieturai brauca garām ceļu policijas ekipāža, kas uz to brīdi aizturēja huligānu un paziņoja par to Rīgas Kurzemes iecirknim. Kurzemes iecirkņa darbinieki izbrauca uz notikuma vietu un aizturēto 1988. gadā dzimušo vīrieti nogādāja policijas iecirknī, kur noskaidroja, ka vīrietis jau iepriekš ticis sodīts par zādzībām un laupīšanām.

Par vīrieša nodarījumu uzsākts kriminālprocess pēc 185.panta 1.daļas par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu. Par šādu noziegumu var tikt piespriesta brīvības atņemšana līdz diviem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods.

Vīrietis savu vainu nodarījumā atzīst un šobrīd ir ievietots izolatorā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu