Netālu no nozieguma vietas policija aiztur motorolleru zagļus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Valsts policijai naktī no ceturtdienas uz piektdienu netālu no nozieguma izdarīšanas vietas izdevies aizturēt motorolleru zagļus, TVNET uzzināja policijā.

Pagājušajā nedēļā naktī no ceturtdienas uz piektdienu Rīgas Ķengaraga iecirknis saņēma izsaukumu uz kādu autostāvvietu Pļavniekos. Ierodoties notikuma vietā, policisti noskaidroja, ka no stāvvietas nozagti divi motorolleri.

Noskaidrojot nozagto transportlīdzekļu pazīmes, policisti sāka to meklēšanu un turpat netālu uz ielas pamanīja divus vīriešus, kuri pārvietojās ar zagtajiem motorolleriem.

Policisti aizturēja 1980. un 1982.gadā dzimušus vīriešus, kuri atzina savu vainu zādzībā. Identificējot abu vīriešu personības, policijas darbinieki noskaidroja, ka viņi jau iepriekš tiesāti par zādzībām un narkotisko vielu lietošanu un realizēšanu.

Par zādzību, kas izdarīta no glabātavas, ir uzsākts kriminālprocess. Par šādu noziegumu vīriešiem var draudēt brīvības atņemšana pat līdz pieciem gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu