Par viltotu dokumentu izmantošanu aizturēts Vācijas pilsonis (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ivars Soikāns / LETA

Grebņevas robežkontroles punktā vakar par viltotas Lietuvas transportlīdzekļa vadītāja apliecības izmantošanu aizturēts no Latvijas ar automašīnu izceļojošs Vācijas pilsonis, TVNET informēja Valsts robežsardzē.

Par viltotu dokumentu izmantošanu sākts kriminālprocess.

Kopumā uz ārējām robežām un valsts iekšienē ceturtdien konstatēti 47 likumpārkāpēji, no tiem 24 - uz ārējām robežām.

Ieceļošana Latvijā liegta 13 ārzemniekiem. Terehovas, Pāternieku un Silenes robežkontroles punktos ieceļošana Latvijā liegta 10 Gruzijas, diviem Krievijas un vienam Kirgizstānas pilsonim, jo ārzemniekiem nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas. Personas atgrieztas uz izceļošanas valstīm.

Uzturēšanās nosacījumu pārkāpumi konstatēti vienam ārzemniekam - lidostas «Rīga» robežkontroles punktā konstatēts, ka viens Uzbekistānas pilsonis bija pārsniedzis vīzā noteikto uzturēšanās laiku Šengenas valstu teritorijā. Par uzturēšanās noteikumu pārkāpumu persona administratīvi sodīta.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti 13 personām – četriem Krievijas, diviem Lietuvas, diviem Igaunijas, diviem Ukrainas, vienam Francijas, vienam Latvijas un vienam Kamerūnas pilsonim.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu