Iedzeršanas laikā ar tabureti nosit sievieti (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Valsts policija vakar aizdomās par paziņas nogalināšanu alkohola lietošanas laikā aizturējusi 1964.gadā dzimušu vīrieti, TVNET uzzināja policijā.

Vakar ap plkst. 9.50 Rīgas Zemgales policijas iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz Ozolciema ielu, kur kādā dārza mājiņā atradās smagi cietusi sieviete.

Policijas darbinieki, ierodoties notikuma vietā, konstatēja 1962. gadā dzimušas sievietes līķi ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Aizdomās par nozieguma izdarīšanu policisti aizturēja un nogādāja iecirknī 1964.gadā dzimušu vīrieti.

Pārbaudot notikušā apstākļus, policisti noskaidroja, ka sieviete un vīrietis bijuši paziņas un kopā lietojuši alkoholiskos dzērienus. Tad kādā brīdī starp abiem izcēlies konflikts, kura rezultātā 1964. gadā dzimušais vīrietis iesita sievietei ar tabureti pa galvu, nodarot smagus miesas bojājumus, no kuriem cietusī notikuma vietā mira.

Par šo gadījumu sākts kriminālprocess par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei. Šāds likuma pārkāpums paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz piecpadsmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu