Salīdzinot ar pavasari, iedzīvotāji mazāk ziņo par Imantas pedofilu (22)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Salīdzinot ar pavasari, iedzīvotāji mazāk aktīvi sniedz informāciju par iespējamo Imantas pedofila atrašanās vietu, intervijā LTV raidījumam «Rīta panorāma» teica Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Andrejs Sozinovs.

Viņš paskaidroja, ka arī pašlaik policija pārbauda visu pieejamo informāciju par pedofilu. «Attēls ir precīzāks, saņemam mazāk ziņu nekā pavasarī,» viņš piebilda.

Sozinovs akcentēja, ka pedofilu meklēšana ir sarežģīts pasākums ne tikai Latvijā, bet arī pasaulē. No sākuma ir ir jānoskaidro, kā varmāka izvēlas savus upurus, jo pirms tam viņam ar tiem nav bijis nekāds kontakts.

Policija uzskata, ka ļaundaris apzinās savu rīcību un izvairās, piemēram, no video kamerām, lai netiktu notverts.

Aģentūra BNS ziņoja, ka otrdien plkst.16.20 Zasulauka rajonā tika seksuāli izmantota 13 gadu veca meitene. Ņemot vērā veidu, kādā tika pastrādāts noziegums, un upura izvēli, policija uzskata, ka noziegumu pastrādājis jau iepriekš meklētais Imantas pedofils.

Policijā saistībā ar notikušo vērsās cietušās māte.

Komentāri (22)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu