Video: Ar vienaldzīgu attieksmi pedofilu nenotversim (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgā joprojām policisti aktīvi cenšas noķert tā saukto Imantas pedofilu. Kamēr vieni domā par to, lai izolētu noziedznieku, citi cenšas darīt to, kas jau sen bija jādara tiem pašiem likumsargiem, – proti, jāskaidro sabiedrībai, kā cīnīties ar seksuāliem varmākām un kā tik tālu vispār nenonākt, kad upuru skaits jau drīz var būt rakstāms ar divciparu skaitli.

Džonatans ar draugiem jau vairākus gadus filmē dažādus pārsvarā humoristiskus klipiņus, taču ziņa par pedofila uzdarbošanos Pārdaugavā likusi pievērsties tieši šai tēmai ar mērķi noskaidrot, cik tad ļoti sabiedrība pati ir gatava sevi aizstāvēt pret šādiem cilvēkiem.

Provokācija puišiem izdevās, diemžēl tās rezultāti neiepriecina. Lūk, viena no daudzajām epizodēm, kur cilvēki paliek vienaldzīgi, noskatoties vai izliekoties, ka nedzird, kā iespējamais varmāka aizved prom mazu bērnu.

Imantas pedofila fotorobots
Imantas pedofila fotorobots Foto: Publicitātes foto
Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu