Arī iedzīvotāji Jelgavā ziņo par Imantas pedofilu (21)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Arī kāds iedzīvotājs Jelgavā kārtības sargiem ziņojis par Imantas pedofilu, saņemtā informācija gan nav apstiprinājusies, pastāstīja Jelgavas pašvaldības policijā.

Jelgavas pašvaldības policija informēja, ka informāciju pa telefonu sniedza vīrietis, kurš, braucot sabiedriskajā autobusā, ir pamanījis personu, kura ir līdzīga Imantas pedofilam. Aizdomīgā persona ir devusies Kastaņu ielas virzienā. Tika apsekota norādītā apkārtne - aizdomīgā persona netika konstatēta.

Valsts policijas pārstāve Sigita Pildava aģentūrai BNS norādīja, ka policija kopš pēdējā pedofila uzbrukuma Zasulauka rajonā pašlaik pārbaudījusi vairāk nekā simts personas.

Jau ziņots, ka pagājušajā nedēļā Zasulauka rajonā tika seksuāli izmantota 13 gadu veca meitene. Ņemot vērā veidu, kādā tika pastrādāts noziegums, un upura izvēli, policija uzskata, ka noziegumu pastrādājis jau iepriekš meklētais Imantas pedofils.

Policijā saistībā ar notikušo vērsās cietušās māte.

Komentāri (21)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu