Aizdomās par laupīšanām grupā aizturētas trīs nepilngadīgas bērnunama audzēknes (34)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Aizdomās par laupīšanām grupā Valsts policija aizturējusi trīs nepilngadīgas bērnunama audzēknes, TVNET uzzināja policijā.

19. oktobrī Rīgas Kurzemes iecirknī saņemta informācija no divām sievietēm, ka viņas uz ielas vakarā tikušas aplaupītas. Pēc cietušo sniegtās informācijas, laupīšanu veikušas trīs jaunas meitenes.

Pirmajai cietušajai sievietei ap plkst. 22.30 Rigondas gatvē, piedraudot ar nazi, no rokām izrauta somiņa, savukārt otrai sievietei aptuveni pēc stundas Kandavas ielā, tādā pašā veidā piedraudot, atņemta nauda.

Policijā pēc informācijas saņemšanas sākts kriminālprocess un iespējamo vainīgo personu meklēšana. Divu dienu laikā Kurzemes iecirkņa darbiniekiem izdevās nonākt uz pēdām iespējamajām laupītājām un viņas aizturēt.

Noskaidrots, ka laupīšanas veikušas trīs pusaudzes - viena dzimusi 1998. gadā, pārējās divas - 1999.gadā Visas trīs dzīvoja bērnunamā un iepriekš policijas redzeslokā nebija nonākušas.

1998. gadā dzimušajai pusaudzei piemērots drošības līdzeklis apcietinājums, pārējām divām citi, ar brīvības atņemšanu nesaistīti drošības līdzekļi.

Kriminālprocess sākts par laupīšanu personu grupā. Par šo noziegumu var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz astoņiem gadiem.

Komentāri (34)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu