Iedzeršanas laikā sieviete sadur savu draugu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/erix

Kopīgas iedzeršanas laikā Rīgā kāda sieviete sadūrusi savu draugu.

VP saņēmusi informāciju, ka slimnīcā ar miesas bojājumiem nogādāts kāds 1964.gadā dzimis vīrietis. Policisti noskaidrojuši, ka vīrietis miesas bojājumus ieguvis kādā dzīvoklī Hāpsalas ielā.

Ierodoties notikuma vietā, policisti ieraudzīja, ka dzīvoklī ir asins pēdas, un aizdomās par miesas bojājumu nodarīšanu aizturējuši 1964.gadā dzimušo dzīvokļa īpašnieci.

Noskaidrots, ka cietušais vīrietis un sieviete kopīgi lietojuši alkoholiskos dzērienus, starp abiem izcēlies konflikts, kā rezultātā sieviete paķērusi nazi un vienreiz iedūrusi vīrietim mugurā.

Aizturētā sieviete atzinusi savu vainu izdarītajā noziegumā un pret viņu sākts kriminālprocess par tīšu smagu miesas bojājumu nodarīšanu. Par šādu noziegumu var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz septiņiem gadiem un policijas kontrole uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu