Jelgavā piekauj spēļu zāles apmeklētājus

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jelgavā pie kādas spēļu zāles ceturtdienas rītā piekauti divi tās apmeklētāji, informēja Jelgavas pilsētas pašvaldības policijas (JPPP) pārstāve Sandra Reksce.

Ierodoties izsaukuma vietā, JPPP darbinieki sastapuši spēļu zāles apsardzes darbiniekus un kautiņā cietušās divas personas - 26 un 24 gadus vecus vīriešus. Abiem jauniešiem bijuši redzami miesas bojājumi. 26 gadus vecajam vīrietim konstatēta asiņojoša brūce galvā un asiņojošs deguns, kā arī viņš sūdzējies par sāpēm kājā. Savukārt otram cietušajam bijis kreisās acs uztūkums, kā arī viņš sūdzējies par sāpēm žoklī.

Abas cietušās personas paskaidrojušas, ka viņus ir piekāvuši nepazīstami seši vīrieši, kuri sagaidījuši abas minētās personas pie spēļu zāles ieejas durvīm. Pēc kautiņa nepazīstamie devušies prom. Cietušie vainīgās personas nav spējuši aprakstīt, bet minējuši, ka viņus, iespējams, piekāvušas personas, ar kurām bijis iepriekšējais konflikts, kurš noticis spēļu zālē.

Cietušajiem ieteikts pēc atskurbšanas vērsties ar iesniegumu policijā. Par notikušo ziņots Valsts policijai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu