Par kontrabandas cigarešu pārvietošanu aizturēti divi Zviedrijas pilsoņi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Robežsargi trešdien Rīgas pasažieru ostā konstatējuši divus Zviedrijas pilsoņus, kuri ar prāmi uz Stokholmu mēģina izvest 12 000 cigaretes «Premjer» ar Baltkrievijas akcīzes markām, TVNET uzzināja Valsts robežsardzē.

1971. un 1983.gadā dzimušie vīrieši ar izņemto preci nodoti VID Muitas amatpersonām.

Kopumā Valsts robežsardzes amatpersonas aizvadītajā diennktī uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 34 likumpārkāpējus.

Uz ārējām robežām konstatēti 12 robežpārkāpēji, tajā skaitā ieceļošana Latvijā liegta trim ārzemniekiem - Silenes un Pāternieku robežkontroles punktos ieceļošana Latvijā liegta diviem Gruzijas un vienam Baltkrievijas pilsonim, jo ārzemniekiem nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas. Personas atgrieztas uz izceļošanas valstīm.

Terehovas robežkontroles punktā diviem Tadžikistānas pilsoņiem konstatēti uzturēšanās nosacījumu pārkāpumi - viņi pārsnieguši vīzā noteikto uzturēšanās laiku, nevarēja uzrādīt derīgus ceļošanas dokumentus vai nebija derīgu vīzu vai uzturēšanās atļauju Šengenas valstu teritorijā.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti deviņām personām – četriem Krievijas, trim Igaunijas un diviem Lietuvas pilsoņiem.

Transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas konstatējušas pārkāpumus 11 personām – pieciem Latvijas, trim Krievijas, diviem Lietuvas un vienam Polijas pilsonim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu