Neilgi pēc zādzības no auto aiztur iepriekš tiesātu vīrieti

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā sestdienā policijas darbinieki par zādzību no automašīnas aizturēja jau agrāk tiesātu vīrieti, zināja Valsts policijā.

Pagājušajā sestdienā ap plkst.7 Rīgas Kurzemes iecirkņa darbinieki saņēma informāciju no iedzīvotājiem, kuri ziņoja, ka Daugavgrīvas ielā pamanījuši vīrieti, kurš apzog kādu automašīnu.

Policijas darbinieki ieradās notikuma vietā un noskaidroja, ka vīrietis kādai automašīnai nozadzis magnetolu un aizbēdzis. Notikušā aculiecinieki policistiem norādīja uz zagļa pazīmēm, un policisti jau pēc neilga laika aizturēja 1974.gadā dzimušu vīrieti.

Nogādājot vīrieti iecirknī, policijas darbinieki noskaidroja, ka aizturētais jau iepriekš tiesāts par zādzībām un narkotisko vielu nelegālu apriti.

Pret vīrieti ir sākts kriminālprocess par zādzību no transportlīdzekļa. Aizturētajam par šādu noziegumu var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu