Maximā atrod aizdomīgu koferi, notikusi cilvēku evakuācija

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Twitter @KristapsOzolins

Veikalā atrastas, nevienam nepiederošas somas dēļ šodien tika slēgts un evakuēts «Maxima» veikals Rīgā, Melnsila ielā 22, apstiprināja SIA «Maxima Latvija» pārstāvis Jānis Beseris.

Veikals tika slēgts plkst.13.50, bet atkal atvērts - neilgi pirms plkst.16.

«Pēc tam, kad veikalā tika atrasta soma, drošības apsvērumu dēļ veikals tika evakuēts un izsaukta policija, lai veiktu pārbaudi. Somā atrastais nebija nekas veikala apmeklētāju un darbinieku dzīvībai bīstams,» stāstīja Beseris. Arī Valsts policijas pārstāve Diāna Lūkina apstiprināja, ka nekāds sprādzienbīstams priekšmets netika atrasts.

Lūkina iepriekš norādīja, ka ap plkst.14.30 tika konstatēts, ka veikala telpās atrodas aizdomīgs priekšmets - koferis. Pārbaudes laikā cilvēki no veikala tika evakuēti un teritorija norobežota.

Kā ziņots, rīt, 21.novembrī, apritēs gads kopš Zolitūdes lielveikalā «Maxima», sabrūkot jumta konstrukcijām, dzīvību zaudēja 54 cilvēki, tostarp arī paši glābēji.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu