Jaunu sūdzību par bērnu vilinātāju uzdarbošanos Ādažos nav

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunas sūdzības par bērnu vilinātāju darbībām Ādažos pēdējā laikā nav saņemtas, informēja Ādažu Pašvaldības policijas priekšnieks Oskars Feldmanis.

Feldmanis skaidroja, ka gan pašvaldības policija, gan Valsts policija (VP) aktīvi patrulē Ādažu novadā - regulāri, tostarp arī šodien, notiek abu institūciju kopīgie reidi.

Feldmanis arī informēja, ka VP strādā pie situācijas izmeklēšanas.

Kā ziņots, Ādažu Pašvaldības policija aizvadītajās nedēļās saņēmusi vairākas iedzīvotāju sūdzības par aizdomīgām personām novada teritorijā, kas bērniem piedāvā konfektes vai iekāpt automašīnā, lai apskatītu kucēnus.

Policijā saņemta informācija, ka Ādažos klīst aizdomīga izskata vīrietis ap 50 gadiem, pliku galvu, sirmu bārdu, iespējams, var būt arī ar cepuri un ģērbies tumšas krāsas jakā. Vairākiem bērniem viņš piedāvājis konfektes.

Tāpat saņemta informācija, ka ar pelēkas krāsas mazu kravas furgona automašīnu braucoši divi vīrieši bērniem piedāvā iekāpt transportlīdzeklī, lai apskatītos kucēnus. Vīrieši runā latviešu valodā, ir ap 30-40 gadus veci. Vienam esot īsi mati, bet otram - skūti.

Vairāki Ādažu iedzīvotāji plānojuši uz savu galvu rīkot reidus, lai notvertu aizdomīgās personas, pārmetot bezdarbību policijai. Policija šādus pārmetumus noliedza.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu