No izkrāpta internetbankas konta ņem ātros kredītus

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Kāds vīrietis no izkrāpta internetbankas konta ņēmis ātros kredītus, informēja Valsts policijā.

Rīgā, Maskavas ielā, 16.septembrī pie kādas personas piebraukusi melnas krāsas «BMW» automašīna. Tajā esošais vīrietis stāstījis, ka viņš gaidot naudas pārvedumu no ārzemēm, tādēļ viņam nepieciešams internetbankas pieslēgums. Cietušais vīrietim uzticēja pieeju savam internetbankas kontam, saņemot par to 15 eiro atlīdzību.

Pēc neilga laika cietušais konstatēja, ka uz viņa vārda ir saņemti vairāki «ātro kredītu» aizdevumi.

Policija 1965.gadā dzimušo vīrieti ceturtdien aizturēja. Viņš jau agrāk ir tiesāts par krāpšanu, un policijai ir aizdomas, ka vīrietis varētu būt pastrādājis vēl citus noziedzīgus nodarījumus saistībā ar krāpšanu. Pašlaik viņš ir ievietots īslaicīgās aizturēšanas izolatorā.

Policija sākusi kriminālprocesu par krāpšanas faktu, kur, izmantojot internetbankas datus, iegūti vairāki «ātrie kredīti».

Ikviens, kurš cietis no attēlā redzamā vīrieša pretlikumīgajām darbībām, aicināts zvanīt pa tālruni 67086345, 67086302 vai 110, vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu