Vīrietis veikalā no kārtības sargiem slēpjas aiz alus kastēm

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas pašvaldības policisti aizturējuši vīrieti, kurš ielauzies veikalā, bet, lai netiktu notverts, centies noslēpties aiz tajā esošajām alus kastēm.

Policija informē, ka pirmdienas rītā policija saņēma izsaukumu uz Gaigalas ielu, kur veikala telpās, izsitot logu, bija iekļuvusi persona.

Apvienotā policijas ekipāža - pašvaldības policijas darbinieks un Valsts policijas darbinieks, apsekojot veikala telpas, aizturēja vīrieti, kurš no likumsargiem veikalā centās noslēpies aiz alus kastēm.

Bez iepirkumu groziņos sakrāmētām alkohola pudelēm un kafijas iepakojumiem, vīrietis bija mēģinājis arī tikt pie naudas kases aparātā, kas bija uzlauzts.

Notvertais vīrietis centās sevi glābt, policijas darbiniekiem dodot citas personas datus, taču mānīšanās atklāta un Valsts policija turpināja lietvedības nodrošināšanu notikuma vietā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu