Bēgot no policijas, iestūrē skolas stadionā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pavisam negaidīti aizvadītajā diennaktī Grīziņkalnā ar pakaļdzīšanos noslēgusies kāda autovadītāja apturēšana it kā maznozīmīga iemesla dēļ, TNVET uzzināja Rīgas pašvaldības policijā.

26.novembra naktī, patrulējot Grīziņkalna rajonā, pašvaldības policijas ekipāža pamanīja pa Pērnavas ielu pārvietojamies automašīnu, kurai nedega aizmugures gabarītuguns.

Apturētais auto vadītājs policijas darbiniekiem vaļsirdīgi atzinās, ka vadītāja apliecības un arī transportlīdzekļa reģistrācijas apliecības viņam nav. Brīdī, kad policisti auto vadītājam palūdza izslēgt spēkrata dzinēju un izkāpt no automašīnas,

vīrietis, daudz nedomājot, sāka bēgšanu.

Braucot pa Pērnavas ielu Deglava ielas virzienā, tālāk virzoties pa Nīcgales ielu, auto iestūrēja skolas stadionā, kur bija spiests apstāties otra bēgļa tvarstīšanā iesaistītā policijas transportlīdzekļa priekšā.

Kad aizturētais auto stūrētājs tika nodots Valsts policijas Ceļu policijas ekipāžai, uz notikuma vietu bija jāizsauc arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests, jo

autobraucējs pēc straujā pārbrauciena sūdzējās par veselības problēmām.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu