Īrnieks, īpašniekam nezinot, izzog un izīrē dzīvokli citām personām

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pirmdien Rīgas Zemgales iecirknī ar iesniegumu vērsās kāda dzīvokļa īpašnieks, kurš ziņoja, ka viņa dzīvoklī notikusi zādzība. Cietusī persona pastāstīja, ka ieradies savā dzīvoklī, kuru tobrīd izīrējis 1987.gadā dzimušam vīrietim, taču tur viņu sagaidījis pārsteigums – no dzīvokļa pazudušas vairākas lietas un tajā dzīvo sveši cilvēki.

Policijas darbinieki noskaidroja, ka īrnieks, dzīvokļa saimniekam nezinot, bija pārvācies uz dzīvi citviet, līdzi paņemot daļu sadzīves tehnikas, tajā skaitā arī putekļusūcēju, televizoru un portatīvo datoru, un par maksu izīrējis dzīvokli citai personai.

Policisti aizturēja 1987.gadā dzimušo vīrieti, kurš atzina savu vainu izdarītajā noziegumā. Dzīvokļa saimnieks daļu mantu jau ir atguvis.

Pret aizturēto ir sākts kriminālprocess par zādzību. Vīrietim var piemērot brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu