Atkal nedienas t/c Mols? Notikusi evakuācija

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Twitter / ‏@IMilovs

Kā liecina ieraksti un fotogrāfijas sociālajos tīklos, ķibele atkal atgadījusies t/c Mols Rīgā, kur ceturtdien atkal notikusi evakuācija.

Dūmu detektorā iekļuvušu tvaiku dēļ šorīt tika evakuēts tirdzniecības centrs «Mols», apstiprināja «Mola» apsaimniekotājas SIA «Linstow Center Management» pārstāve Evija Ansonska.

Viņa norāda, ka evakuācijas iemesls šorīt «Molā» bija dūmu detektorā iekļuvušie tvaiki no veikala «Rimi» maizes krāsns, kuru «Rimi» darbinieki atvēra par strauju.

Pēc notikušā apstākļu noskaidrošanas, veikals apmeklētājiem atkal atvērts.

Ansonska stāsta, ka apmeklētāju un darbinieku evakuācija sākta plkst.11.15, jo plkst.11.14 nostrādāja ugunsgrēka signalizācija un ieslēdzās apziņošana.

Par precīzu tajā brīdī uz vietas esošo cilvēku skaitu Ansonska nevar informēt. Taču viņa piebilst, ka patlaban tirdzniecības centrs «Mols» ir atvērts.

Kā TVNET paskaidroja Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis, arī viņiem nebija informācijas par notikušo. Policijai neesot bijis izsaukuma uz notikuma vietu, līdz ar to jāsecina, ka t/c pārstāvji paši tikuši galā ar evakuāciju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu