Aiztur vīrieti, kurš Pārdaugavā uzbrucis velosipēdistam un nolaupījis viņa divriteni

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts policijai izdevies aizturēt kādu vīrieti, kurš uzbruka velosipēdistam un nolaupīja viņa divriteni, TVNET uzzināja policijā.

31.jūlijā Pārdaugavā, netālu no Kalnciema tilta, brauca velosipēdists, kad pēkšņi viņam uzbruka kāds vīrietis. Uzbrucējs cietušajam iesita pa vēderu, atņēma divriteni un aizbēga.

Cietušais pēc laupīšanas vērsās Rīgas Kurzemes iecirknī, kur policistiem pastāstīja par notikušo, kā arī sniedza laupītāja pazīmes.

Policijā tika uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 176. panta 1. daļas par svešas kustamas mantas nolaupīšanu, ja tā saistīta ar vardarbību. Izmeklēšanas laikā policijas darbinieki noskaidroja vainīgās personas identitāti un izsludināja vīrieti meklēšanā.

Laupītājs ilgāku laiku bēguļoja un izvairījās no policijas. Taču izmeklēšanas laikā izdevās noskaidrot, ka meklētais vīrietis slēpjas kādas paziņas dzīvoklī.

Otrdien, 25.novembrī, pārbaudot operatīvo informāciju, policistiem izdevās aizturēt meklēto 1984.gadā dzimušo vīrieti. Aizturētais jau iepriekš bijis sodīts par mantiskiem noziegumiem, kā arī par miesas bojājumu nodarīšanu.

Velosipēdu cietušajam neizdevās atgūt, jo laupītājs to jau bija pārdevis.

Vakar tiesa vīrietim piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu