Rīgā un Iecavas novadā atrod gandrīz sešus miljonus nelegālu cigarešu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policija noliktavās Rīgā un Iecavas novadā atradusi gandrīz sešus miljonus nelegālu cigarešu, informēja Valsts policija.

Lielākais no visiem guvumiem bija dienu pēc valsts svētkiem Rīgā, Spilves lidlaukā, kur kādā angārā Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvaldes darbinieki pieķēra četrus vīriešus - divus Latvijas un divus Lietuvas iedzīvotājus. Pēc aizturēšanas angārā un kravas automašīnā policisti atrada 3 520 000 «Prince» markas cigarešu.

Foto: Valsts policija

Turpinot šīs lietas izmeklēšanu, nedaudz vēlāk tika noskaidrota noliktava Maskavas ielā, no kuras šīs cigaretes tika vestas uz Spilves lidlauka angāru. Šajā noliktavā policisti atrada vēl 1 360 000 «Prince» markas cigarešu.

Savukārt vēl pāris dienas vēlāk policija Iecavas novada Zālītēs kādā angārā atsavināja 890 000 cigarešu ar Krievijas un Baltkrievijas akcīzes markām.

Foto: Valsts policija
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu