Rīgā noslepkavota mūķene

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgā ar vardarbīgas nāves pazīmēm atrasta noslepkavota sieviete, kas pēc dievkalpojuma neatgriezās savā dzīvesvietā - klosterī Ķīpsalā; sievietes mirstīgās atliekas atrada netālu no dzīvesvietas, viņas līķis bija paslēptas zem sazāģētu koku un zaru kaudzes, informēja Valsts policijā.

Policija norāda, ka decembra pirmajā sestdienā bezvēsts pazuda 1935.gadā dzimusi sieviete, kura bija devusies uz kādas baznīcas dievkalpojumu. Sievietes mirstīgās atliekas ar vardarbīgas nāves pazīmēm tika atrastas pēc nedēļas - 14.decembrī. Sievietes nāves cēloni noskaidros ekspertīzē, tomēr ārēji ir konstatētas vardarbīgas nāves pazīmes – sista brūce galvā.

Šobrīd ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116. panta par slepkavību un notiek nozieguma izmeklēšana

Valsts policija (VP) lūdz atsaukties ikvienu, kuram ir informācija par klosterī Ķīpsalā dzīvojušas sievietes slepkavību.

Ikvienu, kuram ir kāda informācija par notikušo, policija aicina zvanīt pa telefonu 67086712 vai anonīmo tālruni 67086677.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu