Jūrmalā aiztur vīrieti, kurš šaudījies ar pistoli un draudējis sievai

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kārtības sargi aizturējuši vīrieti, kurš Jūrmalā šaudījies ar pistoli un draudējis sievai.

Pagājušo pirmdien Jūrmalas iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz kādu māju Jūrkalnes ielā, kur notikusi šaušana. Ierodoties notikuma vietā, policisti noskaidroja, ka mājas saimnieks, atrodoties alkohola reibumā, saniknojies par sievas neizpalīdzību, piedraudējis un iešāvis sienā. Izdzirdot notikušo, sievietes māte izsaukusi policiju. Saprotot, ka tūlīt ieradīsies policija, vīrietis meties bēgt.

Cietusī sieviete policistiem pastāstīja, ka viņas vīrs jau divas nedēļas intensīvi lieto alkoholiskos dzērienus un arī šaušanas brīdī bijis alkohola reibumā.

Pēc diennakts agresīvi noskaņotais vīrietis atgriezās mājās, kur viņu jau sagaidīja un aizturēja policijas darbinieki.

Aizturētais ir kāds 1957. gadā dzimis vīrietis, kurš pārkāpj šaujamieroču glabāšanas noteikumus. Proti, vīrieša īpašumā atrodas nereģistrēts mazkalibra ierocis, kā arī pašdarināts ierocis ar patronām.

Pret vīrieti šobrīd ir uzsākti kriminālprocesi par draudiem izdarīt slepkavību vai nodarīt smagus miesas bojājumus, ja ir bijis pamats baidīties, ka šie draudi var tikt izpildīti, kā arī par šaujamieroču glabāšanas noteikumu pārkāpšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu