Par mūķenes un vēl vienas sievietes slepkavību aiztur 18 gadus vecu jaunieti

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par klostera māsas un vēl vienas sievietes slepkavību policija aizturējusi 18 gadus vecu jaunieti.

Policija ceturtdien saņēmusi informāciju, ka bez vēsts pazudusi kāda 1958.gadā dzimusi sieviete. Meklēšanā iesaistījās gan policisti, gan pazudušās sievietes darba kolēģi, ar kuru palīdzību Ķīpsalā, Balasta dambī netālu no Matrožu ielas tika atrasts sievietes līķis.

Uzreiz bijis manāms, ka noticis noziegums – sievietei bija sista brūce galvā, saplēstas drēbes, turklāt varmāka līķi bija mēģinājis noslēpt.

Uzsākts kriminālprocess par slepkavību atbildību pastiprinošos apstākļos. Policija iespējamo slepkavu pēc dažām stundām noskaidrojuši un atraduši – 18 gadus vecu jaunieti, kurš agrāk nav nonācis policijas redzeslokā.

Jau pirms aizturēšanas izmeklētājiem radušās aizdomas, ka jaunais vīrietis varētu būt saistīts ar vēl vienu slepkavību, kas iepriekš paveikta turpat Ķīpsalā – 1935.gadā dzimušas klostermāsas slepkavību, jo abu noziegumu rokraksts pilnībā sakrita. Nopratināšanas laikā aizdomām gūts apstiprinājums, jaunietis atzinies abās slepkavībās.

Šobrīd aizturētais atrodas īslaicīgais aizturēšanas izolatorā. Policija drīzumā lūgs tiesu piemērot drošības līdzekli - apcietinājumu.

Izmeklēšana turpinās, un tās ietvaros policija pārbauda, vai jaunietis nav saistīts arī ar cietiem noziegumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu