Policija izbeidz administratīvo lietvedību par iespējamo uzbrukumu Kaimiņam

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts policija izbeigusi administratīvo lietvedību par iespējamo uzbrukumu Saeimas deputātam Arturam Kaimiņam (LRA) 13.decembra naktī «Latvijas 1.rokkafejnīcā», jo deputāts iesniegumu atsaucis.

Valsts policijas (VP) pārstāvis Toms Sadovskis apliecināja, ka VP no deputāta bija saņemts iesniegums par maznozīmīgu miesas bojājumu nodarīšanu, taču tagad administratīvā lietvedība izbeigta, jo deputāts iesniegumu atsaucis.

Jau ziņots, ka Rīgas Pašvaldības policija (RPP) Kaimiņu 13.decembra naktī «Latvijas 1.rokkafejnīcā» aizturēja, pamatojoties uz izklaides vietas darbinieku ziņojumiem par sabiedriskās kārtības traucēšanu, iepriekš informēja RPP.

Pēc Kaimiņa aizturēšanas noskaidrots, ka saskaņā ar Latvijas Republikas Satversmi personas brīvība nav aprobežojama, līdz ar to deputāts nekavējoties atbrīvots.

Sakarā ar to, ka abām konfliktā iesaistītajām pusēm - gan deputātam, gan izklaides vietas pārstāvjiem - bija pretenzijas vienam pret otru, lietas apstākļu noskaidrošanai deputāts nogādāts Valsts policijā.

Kaimiņš savukārt iepriekš apgalvoja, ka viņam uzbrucis «Latvijas 1.rokkafejnīcas» apsargs un esot pamats domāt, ka uzbrukums bijis saistīts ar parlamenta balsojumu, kurā politiķis iebildis pret «Saskaņas» ierosinājumu pareizticīgo Ziemassvētkus noteikt par brīvdienu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu