Daugavpilī aizturēts zaglis - recidīvists

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Daugavpilī policijas darbinieki aizturējuši zagli, kurš jau vairākas reizes tiesāts un atrodas aizdomās turamā statusā vairākos kriminālprocesos, informēja Valsts policijā.

Policija informē, ka 17.decembrī policijā tika saņemta informācija, ka Daugavpilī, Višķu ielā konstatēta apjomīga zādzība no garāžas. Garnadzis bija nozadzis dažāds mantas, kur kopējā vērtība veidoja apmēram 2 500 eiro. Policijas darbinieki sāka operatīvus pasākumus vainīgas personas noskaidrošanai.

Veicot izmeklēšanu un pārbaudot aizdomās turamo personu loku, izdevās noskaidrot iespējamo zagli, pie kura dzīvesvietā tika atrasta un izņemta daļa zagtu mantu, bet otra daļa mantu jau bija pārdota.

Turpinot aizturētā, 1977.gadā dzimušā, vīrieša pārbaudi tika noskaidrots, ka viņš jau agrāk vairākkārt tiesāts par dažādiem noziegumiem, bet minēto zādzību pastrādāja papildsoda «policijas kontrole» laikā. Šis vīrietis atrodas apsūdzētā statusā vairākos kriminālprocesos, kas atrodas tiesā.

Kriminālpolicijas darbiniekiem izdevās atrast un atgriezt daļu zagtu mantu, ko aizdomās turamais jau paspēja pārdot. 19.decembrī, tiesa piešķīra viņam drošības līdzekli – apcietinājums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu