Ķengaragā vīrietis izlec pa 3.stāva logu, bēgot no pudeles brāļiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Rīgā, Ķengaragā, pagājušajā sestdienā kāds vīrietis guvis dažādas traumas, izlecot pa trešā stāva logu, skaidroja Valsts policijā.

Pagājušajā sestdienā Rīgas Ķengaraga iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu no mediķiem, ka Prūšu ielā no kāda daudzdzīvokļu nama trešā stāva loga izlecis vīrietis. Notikuma vietā policisti noskaidroja, ka kādā dzīvoklī vairāki vīrieši lietojuši alkoholiskos dzērienus.

Sākotnējā informācija liecina, ka cietušais bijis parādā kādam no paziņām, ar kuriem kopā lietojis alkoholu, tādēļ starp vīriešiem izcēlies konflikts, kas pārvērties kautiņā. Divi pudeles biedri iesituši cietušajam, kurš, mēģinot aizbēgt no uzbrucējiem, izleca pa trešā stāva logu.

1970.gadā dzimušais vīrietis guva dažādas traumas, taču viņa dzīvībai briesmas nedraud.

Aizdomās par uzbrukumu policija notikuma vietā aizturēja 1981. un 1993.gadā dzimušus vīriešus, kuri atzina savu vainu noziegumā. Šobrīd par notikušo ir sākts kriminālprocess par tīšu smagu miesas bojājumu nodarīšanu. Šodien tiks lemts arī par drošības līdzekļa - apcietinājuma - piemērošanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu