Aiztur vīrieti, kurš ziņoja par viltus spridzekli Centrālajā stacijā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Valsts policija aizturējusi vīrieti, kurš vakar ziņoja par viltus spridzekli Rīgas Centrālās stacijas ēkā, informēja Valsts policija.

Vakar pēcpusdienā kāds vīrietis, zvanot uz glābšanas dienesta numuru 112, paziņojis par bumbu, kas it kā ievietota stacijas ēkā. Pēc zvana saņemšanas no stacijas evakuēti cilvēki un pārtraukta vilcienu satiksme.

Ēkas pārbaudi veica Valsts policijas pretterorisma vienība «Omega». Sprādzienbīstami priekšmeti ēkā netika atrasti.

Policija jau pievakarē turpat stacijā aizturēja zvanītāju - 1989.gadā dzimušu vīrieti. Pēc aizturēšanas vīrietis nogādāts izolatorā un joprojām tur atrodas.

Policija sākusi kriminālprocesu. Par šo noziegumu zvanītājam draud īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods.

Policija brīdina, ka šādu viltus paziņojumu gadījumā ne SIM kartes izņemšana, ne telefona numura slēpšana neliedz policijas darbiniekiem noskaidrot un aizturēt personas, kuras veic viltus zvanus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu