Jelgavā aiztur vīrieti, kurš nakts vidū ziņojis par viltus spridzekli bārā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jelgavā aizturēts vīrietis, kurš ziņojis par viltus spridzekli, TVNET informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Ieva Sietniece.

25.janvārī ap plkst.3.26 Jelgavas iecirknī saņemta informāciju no Valsts ugunsdzēsības un glabāšanas dienesta, ka viņiem zvanījis kāds vīrietis un informējis, ka pie viena no bāriem Jelgavā, Zemgales prospektā, novietots spridzeklis. Nekavējoši tika veikti visas sākotnējās darbības, cilvēku evakuācija, notikuma vietā strādāja arī Valsts policijas pretterorisma vienības «Omega» darbinieki ar dienesta suni, sprādzienbīstams priekšmets netika atrasts.

Policijas darbinieki arī tajā pašā dienā ap plkst.13 noskaidrojuši zvanītāju – 1989.gadā dzimušu vīrieti, kurš gribējis pajokot. Vīrietis ievietots īslaicīgā aizturēšanas vietā.

Policija atgādina, ka ar šāda veida informācijas sniegšanu nav vērts jokot, jo visi zvanītāji tiek noskaidroti un par šāda veida darbībām persona tiek saukta pie kriminālatbildības pēc krimināllikuma 231.1 panta, kas paredz sodu ar īslaicīgu brīvības atņemšanu vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu