DP nesniedz ziņas par personām no Latvijas, kuras varētu karot Ukrainā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Informāciju par citām personām no Latvijas, kuras varētu atrasties Ukrainā, lai piedalītos militārā konfliktā, Drošības policija pagaidām nekomentē.

Drošības policija (DP) arī pastāstīja, ka pārbaude par Ukrainā, iespējams, bojā gājušo Latvijas valstspiederīgo joprojām turpinās.

Iepriekš ziņots, ka Ukrainas portālā «Mirotvorec», kur tiek apkopoti dati par Ukrainā separātistu pusē karojošajiem, ir ziņas par Rodionu Kušņiru no Rīgas.

Šajā portālā teikts, ka Kušņirs ir terorists, kas karojis pašpasludinātajā Luganskas tautas republikā grupā, kura uzbrukusi Luganskas pilsētas lidostai, un ka sociālajā tīklā «V kontakte» viņa profils ir ar pseidonīmu Deniss Morozovs. Pēc «Mirotvorec» ziņām, Kušņirs dzimis 1989.gada 17.martā.

DP iepriekš izplatījusi aicinājumu iedzīvotājiem nepakļauties atsevišķiem, tostarp Jaunkrievijas un Krievu pasaules koncepta, propagandētājiem un neiesaistīties prettiesiskās aktivitātēs ne Ukrainā, ne citos reģionos, kur notiek bruņoti konflikti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu