Aiztur vīrieti, kurš policijas iecirknī novieto spridzekļa mulāžu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Diāna Lozko / LETA

Vakar Valsts policijas Baložu iecirknī bija ieradies kāds 1973.gadā dzimis vīrietis, lai ziņotu par kādu notikumu. Pēc iesnieguma uzrakstīšanas viņš devās projām, tomēr uzgaidīšanas telpā uz soliņa atstāja aizdomīgu saini, kas līdzinājās spridzināmai ietaisei, TVNET uzzināja policijā.

Iecirkņa darbinieki tika evakuēti un policisti nekavējoties izsauca specvienību OMEGA, kas pārbaudīja aizdomīgo saini. Pārbaudes laikā specvienības darbinieki atklāja, ka tā ir spridzekļa mulāža, kas veidota no radio aparāta, kaujas patronai līdzīga priekšmeta un dažādiem vadiem.

Šorīt Baložu iecirkņa darbinieki sadarbībā ar reģionālo pašvaldības policiju Ķekavas novadā aizturēja 1973.gadā dzimušo vīrieti. Policisti noskaidroja, ka aizturētais vīrietis jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par zādzību.

Šobrīd ir uzsākts kriminālprocess par huligānismu. Aizturētajam vīrietim var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu