Nedēļas laikā Rīgā aiztur vairākus iespējamos narkotiku tirgotājus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Rīgā Valsts policija šonedēļ saņēma informāciju par personu, kura, iespējams, tirgo narkotiskās vielas, un, to pārbaudot, aizturēja 1972.gadā dzimušu vīrieti.

Vīrietis aizturēts Ģertrūdes ielā. Kratīšanā vīrieša dzīvesvietā policisti atrada aptuveni 15 gramus amfetamīna. Pret aizturēto ir sākts kriminālprocess par narkotiku neatļautu realizēšanu.

Vīrieša dzīvesvietā kratīšanas laikā atradās vēl četras personas, kuras radīja aizdomas, ka atrodas narkotiku ietekmē. Visi vīrieši tika aizturēti un nogādāti policijas iecirknī. Pārbaudes laikā policijas darbinieki pie viena no četriem aizturētajiem - 1967.gadā dzimuša vīrieša - atrada aptuveni nepilnu gramu heroīna.

Pārējie aizturētie tika nogādāti narkotisko vielu ekspertīzes veikšanai.

Tāpat policija šonedēļ Imantā, realizējot operatīvo informāciju par narkotisko vielu realizāciju, aizturēja 1968.gadā dzimušu sievieti. Kratīšanā sievietes dzīvesvietā likumsargi atrada aptuveni desmit gramus heroīna. Šāds daudzums melnajā tirgū maksā aptuveni 1500 eiro.

Aizturētā sieviete jau iepriekš bijusi sodīta par analoģisku gadījumu, un tiesa viņai piemēroja apcietinājumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu