Daugavpils novadā atsavināts vairāk nekā 1,8 miljoni cigarešu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts policijas darbinieki atsavinājuši vairāk nekā 1,8 miljoni cigarešu, aģentūrai BNS pavēstīja Valsts policijā.

Policija informē, ka 26.janvārī Daugavpils policijas iecirkņa darbinieki, veicot operatīvus pasākumus vērstus pret akcīzes preču nelikumīgu apriti, noskaidroja iespējamo nelikumīgo cigarešu glabātuvi, kas ierīkota Daugavpils novada Naujenes pagastā, veco angāru telpās.

Uzsāktā kriminālprocesa ietvaros minētajā vietā tika veikta kratīšana, kuras rezultātā policistu aizdomas par cigarešu glabātuvi apstiprinājās. Kopumā tika izņemts vairāk nekā pusotrs miljons cigarešu, tas ir 1 894 000 nelikumīgo cigarešu. Turpat uz vietas tika aizturēti 1983. un 1959.gadā dzimuši vīrieši, kuri kriminālprocesa ietvaros ir atzīti par aizdomās turamajiem, kā arī vairāki transportlīdzekļi.

Par tabakas izstrādājumu nelikumīgu uzglabāšanu, pārvietošanu vai realizāciju, ja to izdarījusi organizēta grupa vai tas izdarīts lielā apmērā, - soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu