Vecmīlgrāvī apšaudīts RS autobuss

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Svētdienas vakarā ap plkst.19 Vecmīlgrāvī nenoskaidrota persona vai personas, iespējams, ar ieroci izšāvušas stiklus 29. maršruta autobusam, vēsta aculiecinieki vietnē «Facebook». Incidentu apstiprina arī «Rīgas Satiksmē».

Incidents noticis netālu no pieturas Kreimeņu iela, kad autobusā atradušies daži pasažieri. «Rīgas Satiksmes» pārstāvis Viktors Zaķis TVNET informēja, ka negadījumā cietušo nav, bet autobusam bojāti pieci logi. Ir versija, ka vainīgie lietojuši pneimatisko ieroci.

«Rīgas Satiksme», atsaucoties uz liecinieku teikto, vēsta, ka vainīgie, iespējams, bijuši divi jaunieši, kas no notikuma vietas aizbēguši un nav notverti. Aculiecinieki stāstījuši, ka netālu no autobusa redzējuši aizskrienam divus jauniešus ar pneimatiskajiem ieročiem, taču šī informācija vēl tiks pārbaudīta. Uzņēmumam nodarītie zaudējumi vēl nav precīzi aprēķināti.

Incidents noticis ap plkst.19, kad autobuss bijis reisā un pārvadājis pasažierus, taču neviens cilvēks nav cietis.

Izsaukta arī policija, taču valsts policijas pārstāve Diāna Lūkina šaušanas faktu nedz apstiprina, nedz noliedz. Lietas apstākļu noskaidrošana turpinās. 29. maršruta autobuss kursē maršrutā starp Vecmīlgrāvi un Mežciemu.

Uzsāk kriminālprocesu par autobusa sašaušanu Rīgā

Valsts policija (VP) sākusi kriminālprocesu par svētdienas vakarā Rīga sašauto pasažieru autobusu, informēja VP pārstāve Diāna Lūkina.

Kriminālprocess uzsākts par īpašuma tīšu bojāšanu.

Pēc aculiecinieku stāstītā, svētdien neilgi pēc plkst.18 pie «Rīgas satiksmes» autobusa Augusta Dombrovska ielas pieturvietā pienākuši divi cilvēki un raidījusi tā virzienā šāvienus ar pistolei līdzīgu priekšmetu. VP pieļauj, ka šauts ar pneimatisko ieroci. Rezultātā autobusam cietuši pieci logi.

Cilvēki negadījumā nav cietuši.

Šobrīd notiek izmeklēšana.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu