Akmeņogļu kravās atklāj 190 000 kontrabandas cigarešu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) muitas amatpersonas, veicot muitas kontroles pasākumus uz Latvijas-Baltkrievijas robežas, novērsa mēģinājumu nelegāli pārvietot 190 000 cigarešu ar Baltkrievijas akcīzes nodokļa markām.

2015.gada 6.februārī un 7.februārī Indras muitas kontroles punktā, sadarbībā ar Valsts robežsardzes amatpersonām veicot iebraucošo kravas vilcienu fizisko kontroli, tika atklāts, ka vagonos ar akmeņoglēm noslēptas vairākas melnā polietilēna plēvē ietītas kartona kastes, kurās atradās cigaretes.

Kontroles rezultātā tika izņemti 120 000 cigarešu «NZ», 40 000 cigarešu «Minsk» un 30 000 cigarešu «Premjer» ar Baltkrievijas akcīzes markām.

Par konstatētajiem muitas noteikumu pārkāpumiem 2015.gada 6.februārī un 7.februārī saskaņā ar Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa 201.12 pantu sākta lietvedība administratīvā pārkāpuma lietās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu