Jelgavas tirgū reida laikā atsavina 42 tūkstošus cigarešu un nelegālu alkoholu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Jelgavas tirgū policija veikusi reidu, kura laikā atsavināti 42 tūkstoši kontrabandas cigarešu un nelegālais alkohols, informēja Valsts policijā.

Policija informē, ka 21.februārī Valsts policija rīkoja vērienīgu reidu Jelgavas tirgū.

Atsavinot nelegālās cigaretes un alkoholu, veikta arī sankcionēta kratīšana vienā no aizturēto personu dzīvesvietām, tam piederošajās automašīnās un garāžā. Policijas darbinieki sakarā ar liela apjoma izņemtajām nelegālām akcizētām precēm pret 1978.gadā dzimušo vīrieti, kurš agrāk bijis nonācis policijas redzeslokā, sākuši kriminālprocesu un pret 1957.gadā dzimušo administratīvo lietvedību.

Strādājot pastiprināti saistībā ar nelegālo akcizēto preču apriti, rīkotajā vērienīgā reidā pavisam atsavinājuši 42 200 nelegālo cigarešu ar dažādiem nosaukumiem, piemēram, «Kiss», «Winston», «Marlboro» un citas ar Krievijas un Baltkrievijas akcīzes markām.

Papildus tam atsavināti arī 40 litri spirta un 20 litri šķaidīta spirta, kurš bija pildīts dažādu tilpumu pudelēs. Policijas darbinieki turpina pastiprināti strādāt nelegālo akcizēto preču apkarošanas jomā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu