Divi laupītāji aplaupa trešo

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Divi laupītāji pagājušajā nedēļā aplaupījuši vīrieti, kurš pats atradās policijas meklēšanā par laupīšanu, TVNET uzzināja policijā.

Svētdien, 22. februārī, Rīgas Ķengaraga iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz kādu dzīvokli Ikšķiles ielā, kur notikusi laupīšana. Ierodoties notikuma vietā, policisti noskaidroja, ka norādītajā adresē dzīvo 1981.gadā dzimis vīrietis un viņa trīs radinieki. Divi vīrieši bija uzdevušies par policijas darbiniekiem, un mājokļa iemītnieks viņus ielaidis dzīvoklī.

Ļaundari zinājuši šo dzīvokļa iemītnieku – 1981. gadā dzimušo vīrieti. Zinot, ka viņš lieto narkotikas, abi laupītāji uzdevušies par policijas darbiniekiem un izlikušies, ka veic kratīšanu dzīvoklī.

Lietojot vardarbību, abi ļaundari dzīvokļa iemītniekiem nolaupīja piecus mobilos telefonus, 45 eiro, kā arī 1981.gadā dzimušā vīrieša pasi. Pēc nozieguma paveikšanas abi ļaundari devušies projām. Savukārt 1981.gadā dzimušais vīrietis, nesagaidot policijas ierašanos, arī pametis notikuma vietu, jo tiek meklēts par pērn pastrādātu laupīšanu.

Pirmdien policisti aizturēja abus laupītājus – 1984.gadā dzimušus vīriešus, kuri bija izlikušies par policijas darbiniekiem. Par laupīšanu grupā ir sākts kriminālprocess.

Tāpat policisti aizturēja arī 1981.gadā dzimušo vīrieti, kurš atzina savu vainu pērn pastrādātajā laupīšanā.

Visi trīs aizturētie šobrīd atrodas apcietinājumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu