Policijai aizdomas par dubultslepkavību un tās pēdu slēpšanu, izraisot ugunsgrēku

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts policijai radušās aizdomas, ka trešdien Saulkrastos notikušais dzīvojamās mājas ugunsgrēks rīkots ar mērķi slēpt divu cilvēku slepkavības pēdas.

Jau ziņots, ka aizvakar pēc dzīvojamās mājas ugunsgrēkā Saulkrastos, pie Ķīšupes atrasti 42 gadus vecs vīrietis un 70 gadus veca sieviete. Izsaukumu uz notikuma vietu ugunsdzēsēji saņēma plkst.8.20. Divstāvu dzīvojamās mājas pirmajā stāvā dega mēbeles un sadzīves mantas apmēram 30 kvadrātmetru platībā.

Valsts policijas preses pārstāvis Dairis Anučins pastāstīja, ka pēc ugunsgrēka nodzēšanas uz līķiem konstatētas ārēji redzamas durtas vai grieztas brūces. Policijai ir aizdomas par slepkavību, taču precīzi nāves iemesli tiks skaidroti ekspertīzē un sāktajā kriminālprocesā.

Tāpat tiks veikta ekspertīze, lai noskaidrotu ugunsgrēka cēloņus. Nav izslēgts, ka ugunsgrēks sarīkots ar mērķi, lai noslēptu nozieguma pēdas. Aizturēto pagaidām nav.

Anučins atklāja, ka mirušie nebija radinieki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu